Bouwkundige werken

In diverse tuinen komen bouwkundige werken voor, dit wordt de laatste jaren steeds populairder. Het maken van een schuur, tuinhuis, zwembadhuis, een pergola, het plaatsen van een schutting, het plaatsen van een veranda, etc. Het zijn allemaal onderdelen van de tuin die bij Tanis Goeree qua werkzaamheden onder bouwkundige werken vallen.

Een pergola kan verschillende functies hebben in een tuin, het kan schaduw bieden, diepte creëren in de tuin en voor de sier dienen. Het is mogelijk om er tal van mooie klimplanten tegenaan laten groeien, een van de belangrijkste functies van een pergola is dat een pergola uw tuin net dat beetje extra gezelligheid en uitstraling geeft.

Een schutting dient in vele gevallen als erfafscheiding, u ziet ze overal in allerle soorten en uitvoeringen. Informeert u gerustnaar de mogelijkheden, wij adviseren u graag bij het maken van een gedegen keuze.

Een tuinhuis in uw tuin kan erg praktisch zijn. U kunt hier bijvoorbeeld  het tuingereedschap in opslaan en vele andere dingen. Een veranda in uw  tuin kan erg sfeervol zijn. Het geeft een stukje geborgenheid en u kunt,  omdat u beschut zit, net wat langer buiten zitten dan anders.
Wij  kunnen voor u diverse tuinhuizen en veranda’s leveren en plaatsen. Ook het maken van een tuinhuis of veranda op maat is voor ons geen probleem.

Naast de aanleg van zwembaden kunnen we uiteraard ook een zwembadhuis voor u bouwen.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.

Tanis Goeree B.V.

Postadres:
Hofdijksweg 29
3253 KC Ouddorp
Vestigingsadres:
Hofdijksweg 29
3253 KC Ouddorp
T: 0187 - 49 95 59
Algemene voorwaarden
Privacy en cookies
Disclaimer
Werkgebied