Aanleg en onderhoud van vijvers

Voor de aanleg en het onderhoud van vijvers kunt u terecht bij Tanis Goeree. Helaas is niet idere tuin geschikt voor een vijver of water element, echter kunnen we leuke oplossingen aandragen voor kleine ruimtes. Of de stijl en het ontwerp van de tuin kan aangepast worden om iets passends te realiseren.

Vijver of water element

Al eengegeven is dat niet in elke tuin een vijver of een waterelement past. Een belangrijke factor is het tuinontwerp en van de wensen van de klant. De mogelijkheden betreft vijvers en waterelementen zijn groot, dit maakt het ook lastiger om tot ene gedegen passende keuze te komen.

Een natuurvijver, een polyesterbak, een glassfiberbal, een betonnen bak of gemaakt van rubber of een vijver van rubber-, pvc- of kunststof vijverdoek waar op het moment ook veel verschillende soorten van te koop zijn. Van belang is dan ook dat wat er in een tuin geplaatst wordt, dit altijd zo moet zijn dat dit goed tot haar recht komt. In een vijver moet altijd een goed natuurlijk evenwicht zitten, dit is echter tegenstrijdig als het zou gaan om een voorgevormde bak of vijverdoek. We willen namelijk in een (kunstmatige) bak een natuurlijk evenwicht creëren, dit kan wel maar dat heeft te maken met een bepaalde opbouw van en vijver, en geduld. De mooiste vijvers zijn de vijvers die al wat ouder zijn. Dat spreekt voor zich, hoe ouder de vijver hoe beter het natuurlijke evenwicht. Tevens worden er ook beeklopen, watervallen, moerasoevers aangebracht in of in de buurt van een vijver. De mooiste vijvers in tuinen worden veelal op een zo natuurlijk mogelijke wijze ingepast in het tuinontwerp.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.

Tanis Goeree B.V.

Postadres:
Hofdijksweg 29
3253 KC Ouddorp
Vestigingsadres:
Hofdijksweg 29
3253 KC Ouddorp
T: 0187 - 49 95 59
Algemene voorwaarden
Privacy en cookies
Disclaimer
Werkgebied